Over mij

"Een daadkrachtige en gemoedelijke projectmanager"

Mijn naam is Bart Daalder, een daadkrachtige en tegelijkertijd gemoedelijke projectmanager. Ik heb een ruime ervaring in het leiden van bouwprojecten aan zowel aannemers als opdrachtgeverszijde, bij onder andere BAM, NS Stations en de Universiteit van Amsterdam. Deze praktijkervaring combineer ik met theoretische inzichten en daardoor ga ik weloverwogen te werk.

In 2001 ben ik afgestudeerd in de specialisatie ‘Bouwen en bouwprocessen’ van de opleiding Civiele Technologie & Management aan de Universiteit Twente. Deze studie biedt een breed perspectief op de bouwsector met als doel om de samenwerking te verbeteren en faalkosten te verminderen.

In de praktijk leerde ik als werkvoorbereider en projectleider bij BAM niet alleen het echte bouwvak, maar ook dat een bouwproject lang niet altijd soepel verloopt. Je werkt altijd aan prototypen en hebt te maken met vele verschillende belangen, denkpatronen en communicatiestijlen van de talloze betrokkenen: opdrachtgevers, juristen, directievoerders, kostendeskundigen, aannemers, onderaannemers, architecten, constructeurs en installatieadviseurs.

Als opdrachtgever voor grootschalige bouwwerkzaamheden op Amsterdam Centraal had ik de kans de samenwerking tussen al deze partijen naar beste eigen inzicht vorm te geven en te ontdekken wat de cruciale elementen zijn voor een succesvol bouwproject.

Vakkennis die ik heb gebruikt bij de realisatie van LAB42, dé ontmoetingsplek voor onderwijs en onderzoek op het gebied van kunstmatige intelligentie. En nog dagelijks inzet, onder meer als directievoerder bij de realisatie van de nieuwe bibliotheek voor de Universiteit van Amsterdam.

Ervaring die ik ook graag inzet op uw project, voor een optimaal resultaat en meer werkplezier!

mijn linkedin profiel

Meer informatie?

Elk project is anders. Ik bespreek uw project graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op